innholdsmarkedsføring

Trondheims-restaurantene opplevde
stor suksess med innholdsmarkedsføring på VG

 

Trondheims-restaurantene Troll og Gubalari ble fullbooket i de roligste månedene av året ved hjelp av innholdsmarkedsføring levert av Schibsted Partnerstudio. Les hva medeier i restaurantene, Sveinung Sundli, forteller om markedsføringskampanjen og resultatene de fikk.

 

Hos Troll og Gubalari skal det være plass til alle. Her får du servert de beste smakene Norge har å by på – til spiselige priser. Med sentrale lokaler i Trondheim er de to restaurantene godt besøkt, men det er ofte roligere i vintermånedene, rett etter nyttår. 

– Vi hadde et mål om å fylle opp restaurantene våre i januar og februar, som tradisjonelt er ganske rolige måneder. Etter en prat med Schibsted fant vi ut at vi skulle prøve innholdsmarkedsføring på VG for å se om vi kunne nærme oss målet, forteller Sveinung Sundli, medeier i Troll og Gubalari.

Troll og Gubalari har tidligere fokusert på markedsføring gjennom egne kanaler i sosiale medier, men for å nå dette målet måtte de treffe en bredere målgruppe med budskapet sitt.

Markedsføringskampanjen deres bestod av en innholdsartikkel, publisert på VG og målrettet mot lesere i Trondheims-området, samt et godt tilbud på en smakfull meny i restaurantene. I tillegg bidro Troll og Gubalari selv med å dele artikkelen i egne kanaler, noe som førte til enda mer synlighet.

Se innholdsartikkelen til Troll og Gubalari her

– Vi har hatt enorm suksess med kampanjen vår hos Schibsted. Troll og Gubalari ble fullbooket i hele januar, februar og mars – mer enn det vi var i november, som jo er julebordsesong og gullmåned. Kampanjen vår hos Schibsted var definitivt verdt pengene, sier Sveinung.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om innholdsmarkedsføring og annonsekampanjer hos Schibsted? Fyll i skjemaet under så kontakter vi deg.